Babagan Kita

Halo, ayo konsultasi produk!

Babagan Kita

Prinsip kita: Kualitas Pertama, rega sing luwih apik, Layanan Profesional

sfhdgf

Perusahaan Kita

Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, didegaké ing 2013, dununge ing kutha Zhangjiagang, khusus ngasilake lan adol retardan semangat fosfor lan plastik, PU elastomer lan Etil Silicate. Produk kami akeh digunakake ing PVC, busa PU, bahan anti banyu poli semprotan, bahan isolasi termal, adesif, lapisan lan karet lsp. Kami nyipta papat pabrik OEM ing Liaoning, Jiangsu, Tianjin, Hebei & provinsi Guangdong. Tampilan pabrik lan lini produksi nggawe kita cocog karo kabeh permintaan sing disesuaikan karo pelanggan. Kabeh pabrik pancen tundhuk marang peraturan lingkungan, keamanan lan tenaga kerja sing anyar sing ngamanake pasokan berkelanjutan. Kita wis ngrampungake registrasi lengkap EU REACH, Korea K-REACH lan pra-registrasi KKDIK Turki kanggo produk utama.

Kapasitas produksi total taunan luwih saka 20.000 ton. 70% kapasitas kita ngekspor global menyang Asia, Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah, S. Amerika lsp. Nilai ekspor tahunan luwih saka $ 16 yuta. Gumantung saka inovasi lan layanan profesional, kita njamin bisa nawakake produk sing kompetitif lan kompetitif kanggo kabeh pelanggan.

Tim Kita

Kita duwe tim manajemen profesional lan teknisi sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing bidang bahan kimia sing apik kanggo nyedhiyakake layanan teknis sing luwih apik. Perusahaan logistik dhewe ndadekake kita menehi solusi layanan logistik sing luwih apik lan ngirit biaya kanggo pelanggan.
Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd duwe tim teknis sing kuat ing industri, puluhan taun pengalaman profesional, level desain sing apik, nggawe peralatan cerdas efisiensi berkualitas tinggi. Kita nggunakake sistem desain canggih lan panggunaan manajemen mutu internasional internasional ISO9001 manajemen sistem. Perusahaan kita duwe spesialisasi ngasilake peralatan kinerja tinggi, kekuwatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik. Kita tetep kuwalitas produk lan ngontrol proses pamrograman sing setya, nggawe kabeh jinis. Apa sadurunge -sales utawa sawise-sales, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo ngerti lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

6359978305252157772275822

6359978299827592646116169

6359978297348308434120771

Pambuka Singkat Produk

Jeneng Produk

Aplikasi

CAS NO

Tributoxy Etil Fosfat (TBEP)

Agen de-airing / leveling ing lantai polesan, lapisan kulit lan tembok

78-51-3

Fosfat Tri-isobutyl (TIBP)

Defoamer ing pengeboran beton lan minyak

126-71-6

Diethyl Methyl Toluene Diamine (DETDA, Ethacure 100)

Elastomer ing PU; agen obat ing resin Polyurea & epoksi

68479-98-1

Diet Dimethyl Thio toluene (DMTDA, E300)

Elastomer ing PU; agen obat ing resin Polyurea & epoksi

106264-79-3

Fosfat Tris (2-kloropropil) (TCPP)

Ketahanan semangat ing busa busa kaku lan thermoplastics

13674-84-5

Triethyl Fosfat (TEP)

Ketahanan geni ing termoset, busa PET & PU kaku

78-40-0

Fosfat Tris (2-chloroethyl) (TCEP)

Ketahanan api ing resin fenolik lan polivinil klorida

115-96-8

Fosfat Trimethyl (TMP)

Penghambat warna kanggo serat lan polimer liyane; Ekstraktor ing pestisida & farmasi

512-56-1

Fosfat Trisresil (TCP)

Agen anti-ageman ing lacquer nitrocellulose lan minyak pelumas

1330-78-5

Fosfat Triphenyl Isopropilat

(IPPP, Reofos 35/50/65)

Ketahanan geni ing karet sintetis, PVC lan kabel

68937-41-7

Tris (1,3-dichloro-2-propyl) Fosfat (TDCP)

Retardant semangat ing resin PVC, resin epoksi, resin fenolik lan PU

13674-87-8

Fosfat Triphenyl (TPP)

Ketahanan api ing selulosa nitrat / asetat lan resin vinil

115-86-6

Ethyl Silicate-28/32/40 (ETS / TEOS)

Pengikat ing lukisan anti korosi laut lan casting presisi

78-10-4