9-ANTHRALDEHYDE

Halo, ayo konsultasi produk!
  • 9-ANTHRALDEHYDE

    9-ANTHRALDEHYDE

    Katrangan: 9-ANTHRALDEHYDE minangka bahan kimia. Bakal bosok nalika kena cahya lan dioksidasi dening chromic oxide kanggo menehi atusan awakenings. yaiku kristal kuning. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE yaiku 104-105 ℃. Bahan baku: fosfor kuning, klorin cair. Pewarna produk, obat-obatan, lan penengah liyane. Leleh ing 218 ° C, umob ing 354 ° C. Ora larut ing banyu, nanging larut ing sebagian besar pelarut organik kayata karbon disulfida, alkohol, benzena, kloroform, ...
  • Anthracene-9-Carboxaldehyde

    Antrasena-9-Carboxaldehyde

    Keterangan: Antrasena formaldehida minangka zat kimia sing bosok nalika kena cahya lan dioksidasi dening oksida krom kanggo menehi satus awakenings. Formaldehida Antrasena butil, lhraldehida; Antrasena-aldehida. Uga dikenal minangka bawang-9- aldehida. Kristal kaya jarum oranye (kaiket maneh karo asam asetat, o.). titik lebur l04-1D5}:. Ing ngarsane dichloride aluminium anhidrat, disiapake kanthi menehi reaksi bawang merah karo sianogen hidrida utawa bawang karo n-etil toluidine lan fosf ...