FTHG-1
FTHG-2
FTHG-3
Halo, ayo konsultasi produk!

Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd.

Nyedhiyakake konsultasi rega detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, kalebu pabrikan detda sing apik banget ing China, ngenteni sampeyan tuku detda massal, etil silikat, 9-anthraldehida, tahan api fosfat, tributoxy etil fosfat dadi pabrike. Pabrik kita total 30.000 meter persegi lan isore gudang 2.000 meter persegi. Pabrik kasebut tundhuk marang aturan lingkungan, keamanan lan tenaga kerja kanthi ketat. Kita duwe salesman lan teknisi profesional sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing babagan bahan kimia. Kita duwe perusahaan logistik dhewe sing menehi resolusi layanan logistik lan savecost sing luwih apik kanggo para pelanggan.

Layanan Kita

Prinsip kita: Kualitas Pertama, rega sing luwih apik, Layanan Profesional

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Proyek Rampung

  • 0+

    Pengalaman Taun

  • 19900+

    Output taunan (ton)

  • 0%

    Kemajuan proyek

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Kaca kita akeh digunakake Informasi paling anyar

Pameran Pu China 2019
Pameran Lambang China 2019
Angin saka proteksi lingkungan, kayata watesan produksi ing mangsa panas, nyiksa banget industri kayata baja
Gula mentah gawe kaget dhukungan tantangan domestik
Kekuwatan pendorong transformasi industri anyar lan upgrade
ndeleng liyane