Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

Halo, ayo konsultasi produk!

Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Tris (2-kloropropil) fosfat minangka jinis aditif tahan molekul halogen fosfor tahan retardant kanthi efek tahan api sing apik, umume digunakake ing polivinil klorida, polistiren, resin fenolik, resin akrilik, karet. Lan tahan lapisan lapisan, uga digunakake ing busa empuk poliuretan, busa kaku lan produk plastik. Sampeyan uga plasticizer sing apik.

Tris (2-kloropropil) fosfatis digunakake minangka aditif tahan fosfat halogenated lan plastisizer, umume digunakake ing cat tahan api adhedhasar serat nitro lan serat asetat, poliester tak jenuh, poliuretan, akrilat, resin fenolik, lan liya-liyane, lan uga digunakake minangka plastik tahan tahan api kanggo polivinil klorida alus. Jumlah tambahan poliester tak jenuh sing digunakake ing produk iki yaiku 10% ~ 20%, sing bisa udakara 10% ing plastik busa poliuretan (nggunakake polietil tahan api minangka bahan baku) lan 5% ~ 10% ing polivinil klorida alus minangka tambahan plastik tahan api.

Iki digunakake minangka tahan api ing produksi strip lan potongan busa. Iki minangka tahan api murah kanthi stabilitas sing apik.

Iki digunakake kanggo umpluk poliuretan alus / hard, sing nduweni konduktivitas termal lan stabilitas hidrolitik, cocog banget kanggo busa ASTME 84 (kelas 11), lan nduweni karakteristik viskositas sing murah nalika ditrapake ing resin poliester tak jenuh lan plastik fenolik ing medium lan suhu sithik.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat tris (2-kloropropil), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat tris (2-kloropropil) sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (chloroethylmethyl), tcpp, fyrol pcf, 13674-84-5 dadi pabrike.

1. Sinonim: TCPP, tris (2-kloropropil) fosfat, Fyrol PCF2. Formula Molekuler: C9H18CL3O4P3. Bobot Molekuler: 327.564. No CAS.: 13674-84-55. Spesifikasi:

Penampilan Cairan transparan tanpa warna utawa kuning cahya
Werna (APHA) 50Maks
Asam (mgKOH / g) 0.10Maks
Kandhungan Banyu Maks. 0,10%
Viskositas (25 ℃) 67 ± 2CPS
Titik Flash ℃ 210
Isi Klorin 32,50%
Konten Fosfor 9,5% ± 0,5
Indeks Refraktif 1.4625-1.4650
Gravitasi Khusus 1.270-1.310

7. Aplikasi: Iki minangka retardant busa poliuretan, lan uga digunakake ing adesif lan resin liyane. Paket: 250kg / net drum net ; 1250KG / IB CONTAINER ; 20-23MTS / ISO TANK

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat tris (2-chloroisopropyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane produsen lan pemasok fosfat tris (2-chloroisopropyl) ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris akeh (2-chloroisopropyl) mbentuk pabrike.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita