Triethyl Fosfat-TEP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Triethyl Phosphate Ethyl Phosphate

    Triethyl Fosfat Etil Fosfat

    1. Sinonim: Etil Fosfat; TEP; Fosfat Eter 2. Formula Molekul: (CH3CH2O) 3PO 3. Bobot Molekuler: 182.16 4. No CAS.: 78-40-0 5. Kualitas Produk Produk Penampilan Cairan transparan cair Akromatik% 99.5min Nilai Asam (mgKOH / g) 0,05max Asam (minangka H3PO4%) 0,01max Indeks Refraktif (nD20) 1,4050 ~ 1,4070 Konten Kandhungan% 0,2max Nilai Warna (APHA) 20max Kapadhetan D2020 1.069 ~ 1.073 6. Sipat fisika lan kimia: Yaiku cairan transparan achromatic; titik lebur –56.5 ℃.; nggodhok poi ...
  • Phosphoric Ether

    Eter fosforik

    1. Sinonim: Etil Fosfat; TEP; Fosforis Eter 2. Kualitas produk Produk Penampilan Cairan cair transparan Aset% 99,5min Asam Asam (mgKOH / g) 0,05max Asam Asam (minangka 0,3PO4%) 0,01max Indeks Refraktif (nD20) 1,4050 ~ 1,4070 Konten Kandungan% 0,2max Nilai Warna ( APHA) Kapadhetan 20max D2020 1.069 ~ 1.073 3. Panggunaan produk: Digunakake minangka tahan api, plasticizer busa PUR kaku lan termoset. Uga digunakake ing sintesis kimia. Retardant karet lan plastik, plastik, bahan ing ...