Tris (1,3-dichloro-2-propyl) Fosfat-TDCPP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tris(2,3-dichloroisopropyl)phosphate

    Fosfat Tris (2,3-dichloroisopropyl)

    Keterangan: Fosfat Tris (2,3-dichloroisopropyl) nduweni katahan nyala efisiensi tinggi, volatilitas sing kurang, stabilitas termal sing dhuwur, resistensi banyu, resistensi alkali, kelarutan stabil ing umume zat organik, proses sing apik, plastik, tahan lembab, antistatik, sifat tarik lan kompresi. Digunakake ing polyester tanpa jenuh, busa poliuretan, resin epoksi, resin fenolik, karet, polivinil klorida alus, serat sintetis lan plastik lan lapisan liyane ing suhu ...