Trimethyl Fosfat-TMP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Trimethyl Phosphate

    Fosfat Trimethyl

    Katrangan: Trimethyl fosfat, uga dikenal kanthi trimethyl fosfat, trimethyl fosfat, formula molekul C3H9O4P, bobot molekul, 140,08. Umume digunakake minangka pelarut lan ekstraksi kanggo obat lan pestisida. Iki uga digunakake minangka bahan tahan api aditif lan plastik, nanging efisiensi tahan api ora dhuwur lan volatilitase dhuwur. Biasane digunakake kanthi kombinasi tahan api liyane. Iki larut ing banyu lan eter, ora larut ing etanol. Keracunan sithik, irri ...