Tricresyl Fosfat-TCP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • TCP

    TCP

    1 、 Formula : (CH3C6H4O) 3PO 2 weight Bobot molekul : 368 3 、 TCPCAS NO. 1330-78-5 4 、 TCPSpecifikasi : Tampilan : Titik Cairan Cairan bening : 225 ℃ min Nilai Asam (mgKOH / g) : 0,1 max Gratis Phenol : 0,1% maksimal Nilai Warna (APHA): 80 Konten Kandungan maks: 0,1% maks Gravitasi Tertentu (20 ℃): 1.16-1.18 5 Application Aplikasi TCP : Gunakake kanggo nambah resistensi lenga abrasi saka minyak pelincir, tahan api ing PVC, polietilen, sabuk conveyor, karet sintetis utawa alami, kabel lsp. TRICRESYL PHOSPHATE (TCP) pancen nggunakake ...
  • TRICRESYL PHOSPHATE-TCP

    TRICRESYL PHOSPHATE-TCP

    TRICRESYL PHOSPHATE Spesifikasi: Penampilan : Titik cair sing bening : 225 ℃ min Nilai Asam (mgKOH / g) : 0,1 maks Phenol Gratis : 0,1% maksimal Nilai Warna (APHA): 80 Maks Kandhungan Banyu: 0,1% max Gravitasi Khusus (20 ℃) : 1.16-1.18 Aplikasi : Gunakake kanggo nambah resistensi abrasi minyak pelumasan, tahan api ing PVC, polietilen, sabuk conveyor, karet sintetis utawa alami, kabel lsp. TRICRESYL PHOSPHATE (TCP) digunakake kanthi nyata ing PVC, PE, sabuk conveyor, kulit, kabel lan kabel, lan flame-retarda ...