Produk

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tri(2-ethylhexyl) Phosphate

    Fosfat Tri (2-etilheksil)

    Formula kimia : C24H51O4P
    Bobot molekul : 434.64
    CAS No. kaping78-42-2
    Cairan berminyak transparan tanpa warna , bp216 ℃ (4mmHg) , viskositas 14 cp (20 ℃) ​​,
    indeks bias 1,4434 (20 ℃).
  • Trixylyl Phosphate

    Fosfat Trixylyl

    No CAS.: 25155-23-1
    Formula Molekuler: C24H27O4P
    Bobot Molekuler: 410
  • Cresyl Diphenyl Phosphate

    Fosfat Cresyl Diphenyl

    1. Molecular: CHCHO (C6H5O) PO
    2. Bobot: 340
    3. COAS NO. 26444-49-5
    4. Parameter Kualitas :
    Katon: Cairan Minyak bening
    Poin Flash: ≥220 ℃
    Nilai Asam (mgKOH / g): ≤0.1
    Gravitasi Khusus (20 ℃): 1.205--215
    Nilai Warna (APHA): ≤80
    Kandungan Banyu%: ≤0.1
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    1.Properti: Iki cair transparan tanpa warna utawa kuning cahya rasane foro phenol. Ora larut ing banyu lan gampang larut ing pelarut organik kayata alkohol, benzena eter, aseton lan liya-liyane. Bisa uga misahake fenol gratis yen ketemu kelembapan lan bisa nyerep ultraviolet. 2. No CAS.: 101-02-0 3. Spesifikasi (salaras karo standar Q / 321181 ZCH005-2001) Warna (Pt-Co): ≤50 Kapadhetan: 1.183-1.192 Indeks refraktif: 1.585-1.590 Titik solidifikasi ° C: 19-24 Oksida (Cl-%): ...
  • Dimethyl Thio toluene Diamine

    Diet Dimethyl Thio toluene

    Dimethyl Thio toluene Diamine CAS No.: 106264-79-3
    Formula molekul: C9H14N2S2
    Bobot molekul: 214
    Spesifikasi
    Katon: Cairan kenthel kuning cahya
    Konten Diamin (%) : ≥98.00
    Konten TDA (%) : ≤1.00
    Kandhungan banyu (%) : ≤0.10
    Nilai amina (mgKOH / g) : 515-535
  • DETDA

    DETDA

    Nyedhiyakake konsultasi rega detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, kalebu pabrikan detda sing apik banget ing China, ngenteni sampeyan tuku pabrik detda akeh. 1. Formula Molecular: C11H18N2 2. Bobot Molekuler: 178.283.CAS Ora: 68479-98-14. Spesifikasi: a) Penampilan : Cairan transparan kuning-kuning) Kemurnian : 98% min kanthi Konten GCSpecific ing antarane 98%: 3,5- diethyl toluene - 2,4 - diamine: 75.5-81.0% 3,5-diethyl toluene - 2,6 - diamine: 18.0-20.0% c) Konten amina Alkyl liyane: ...
  • tetraethyl silicate

    tetraethyl silicate

    Nyedhiyakake konsultasi tetraethyl silicateprice, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil silikat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku silikat etil akeh minangka pabrik. Jeneng Produk Etil Silicate Sinonim tetraethyl silicate CAS NO. 78-10-4 Spesifikasi Indeks Kualitas Kelas-40 Kelas-32 Kelas-28 Katon Werna Cair transparan tanpa warna (APHA) 30 maks Kapadhetan 20 ° C (68 ° F) 1.05-1.07 0.97-1.0 0.934-0.936 Konten Silika kanthi w. ..
  • 9-ANTHRALDEHYDE

    9-ANTHRALDEHYDE

    Katrangan: 9-ANTHRALDEHYDE minangka bahan kimia. Bakal bosok nalika kena cahya lan dioksidasi dening chromic oxide kanggo menehi atusan awakenings. yaiku kristal kuning. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE yaiku 104-105 ℃. Bahan baku: fosfor kuning, klorin cair. Pewarna produk, obat-obatan, lan penengah liyane. Leleh ing 218 ° C, umob ing 354 ° C. Ora larut ing banyu, nanging larut ing sebagian besar pelarut organik kayata karbon disulfida, alkohol, benzena, kloroform, ...
  • Tributoxy Ethyl Phosphate

    Tributoxy Etil Fosfat

    Nyedhiyakake konsultasi rega tributoxy etil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil fosfat tributoksi sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 mbentuk pabrik. 1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Bobot Molekuler: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekuler: C18H39O7P5. Spesifikasi: Penampilan: Cairan transparan orlight-kuning tanpa warnaRefractiveIndex ...
  • Tris(2-chloroisopropyl) Phosphate

    Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

    Keterangan: Fosfat tris (2-kloropropil) minangka jinis aditif bobot molekul halogen fosfor tahan retardant kanthi efek tahan api sing apik, umume digunakake ing polivinil klorida, polistiren, resin fenolik, resin akrilik, karet. Lan tahan lapisan lapisan, uga digunakake ing busa empuk poliuretan, busa kaku lan produk plastik. Sampeyan uga plasticizer sing apik. Tris (2-kloropropil) fosfatis digunakake minangka aditif tahan fosfat halogenated retardant lan plasticizer, co ...
  • Triethyl Phosphate

    Fosfat Triethyl

    Nyedhiyakake konsultasi rega triethyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan triethyl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 78-40-0, etil fosfat, eter fosforat, dadi pabrike. 1. Sinonim: Etil Fosfat; TEP; Fosfat Ether2. Formula Molekuler: (CH3CH2O) 3PO 3. Bobot Molekuler: 182.164. No CAS.: 78-40-05. Spesifikasi: Rupa Cairan transparan Achromatic ...
  • Tris(2-chloroethyl) Phosphate

    Tris (2-chloroethyl) Fosfat

    Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat tris (2-chloroethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat tris (2-chloroethyl) ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 115-96-8, tris (β -chloroethyl) fosfat, tcep wujud pabrike. 1. Sinonim: TCEP, tris (β-chloroethyl) fosfat2. Formula Molekuler: C6H12CL3O4P3. Bobot Molekuler: 285.54. No CAS.: 115-96-85. Spesifikasi: Penampilan Tanpa Werna ...