Fosfat Triaryl Iospropylated-IPPP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • IPPP50

    IPPP50

    1. Sinonim: IPPP, fosfat Triaryl Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 50, fosfat Triaryl 2. Bobot Molecular: 373 3. CAS NO.: 68937-41-7 4.Formula: C27H33O4P 5.Spesifikasi: Tampilan: Werna utawa kuning cahya gravitasi spesifik cair transparan (20/20 ℃): 1,166-1.185 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 max Indeks Warna (APHA Pt-Co): 80 max Viskositas @ 25 ℃, cps: 50-64 Konten Fosfor: 8,3% min 6. IPPP50Gunakake produk: Disaranake minangka tahan api kanggo PVC, polietilen, ...
  • IPPP65

    IPPP65

    ISOPROPYLATED TRIPHENYL PHOSPHATE 1. Sinonim: IPPP, Triaryl fosfat Iosipropilasi, Kronitex 100, Reofos 65, fosfat Triaryl 2. Bobot Molekuler: 382.7 3. AS NO .: 68937-41-7 4.Formula: C27H33O4P 5.IPPP65 Spesifikasi: Appease Cairan transparan tanpa warna utawa kuning cahya Gravitasi Khusus (20/20 ℃): 1.15-1.19 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 max Indeks Warna (APHA Pt-Co): 80 max Indeks Refraktif: 1.550-1.556 Viskositas @ 25 ℃, cps: 64-75 Konten Fosfor%: 8.1min 6.Gunakake prod ...
  • IPPP35

    IPPP35

    Pengenal IPPP35 Jeneng Produk: Triaryl isopropylated phosphate No CAS: 68937-41-7 REACH nomer registrasi: Ora ana informasi sing kasedhiya Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, didegake ing taun 2013, dununge ing kutha Zhangjiagang, khusus ngasilake lan adol ester fosfor ( kalebuIPPP35), Diethyl Methyl Toluene Diamine lan Ethyl Silicate. Kita nyipta papat pabrik OEM ing Liaoning, Jiangsu, Shandong, Hebei & provinsi Guangdong. Tampilan pabrik lan produksi ...