IPPP65

Halo, ayo konsultasi produk!

IPPP65


Detail Produk

Tag Produk

FALSAFAH TRIPHENYL ISOPROPI

1 .Sinonim: IPPP, fosfat Triaryl Iospropylated, Kronitex 100,

Reofos 65, fosfat Triaryl

2. Bobot Molekuler: 382.7

3. AS NO.: 68937-41-7

4.Formula: C27H33O4P

5.IPPP65 Spesifikasi:

Panampilan: Cairan transparan tanpa warna utawa kuning cahya

Gravitasi Khusus (20/20): 1.15-1.19

Nilai Asam (mgKOH / g): 0,1 maks

Indeks Warna (APHA Pt-Co): 80 maks

Indeks Refraktif: 1.550-1.556

Viskositas @ 25, cps: 64-75

Konten Fosfor%: 8.1min

6.Gunakake produk:

Disaranake minangka retardant semangat kanggo PVC, polietilen, leatheroid,

film, kabel, kabel listrik, poliuretan fleksibel, resin cullulosic, lan

karet sintetis. Iki uga digunakake minangka alat bantu pangolahan retardan kanggo

resin teknik, kayata PPO mofified, polikarbonat lan

campuran polikarbonat. Iki nduweni kinerja apik ing resistensi minyak,

isolasi listrik lan resistensi jamur.

7. IPPP65Paket: jaring drum 230kg / wesi , 1150KG / IB CONTAINER,

20-23MTS / ISOTANK.

Layanan sing bisa disedhiyakake kanggo IPPP65

1. Kontrol kualitas lan sampel gratis kanggo tes sadurunge dikirim

2. Wadah campuran, kita bisa nyampur macem-macem paket ing sak wadhah. Pengalaman lengkap kontainer nomer akeh sing mbukak ing pelabuhan segara Tiongkok. Paket minangka panjaluk sampeyan, kanthi foto sadurunge dikirim

3. Kirim cepet karo dokumen profesional

4. Kita bisa njupuk foto kanggo momotan lan pengepakan sadurunge lan sawise dimuat ing kontainer

5. Kita bakal nyedhiyakake muatan profesional lan nduwe siji tim kanggo ngunggah bahan kasebut. Kita bakal mriksa kontainer, paket kasebut. Pengiriman cepet kanthi jalur pengiriman terkenal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita