Tris (2-butoxyethyl) Fosfat-TBEP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tris(2-butoxyethyl) Ester Phosphoric Acid

    Tris (2-butoxyethyl) Asam Fosfat Ester

    1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat, Tris (2-butoxyethyl) Ester Asam fosforis 2.Bebayani Molekuler: 398,48 3.CAS NO.: 78-51-3 4. Formula Molekuler: C18H39O7P 5. Aplikasi: Iki digunakake ing polesan lantai, adhesif banyu, tinta, lapisan tembok lan cat ing macem-macem sistem resin. Iki digunakake minangka agen de-airing / antifoam non-silikon sing gampang biodegradable ing aplikasi tekstil, nyuda viskositas plastisol lan menehi keluwesan suhu ...
  • TBEP

    TBEP

    1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat 2.Bobot Molekuler: 398,48 3.NO CAS.: 78-51-3 4.Formula Molekuler: C18H39O7P 5.Kualitas produk: Penampilan Tanpa Cairan utawa kuning cahya transparan Indeks Refraktif (25 ℃) 1.432-1.437 Titik Lampu ℃ 224 Gravitasi Khusus (20/20 ℃) ​​1.015-1.025 Konten Fosfor 7.8 ± 0,5% Asam Asam (mgKOH / g) Indeks Werna 0.1max (APHA PT-CO) Viskositas 50max (20 ℃) ​​10-15 mPas Konten Banyu% 0,2% maks 6. Aplikasi: Digunakake ing jubin, ...