Diethyl Methyl Toluene Diamine-DETDA

Halo, ayo konsultasi produk!
  • DETDA

    DETDA

    Nyedhiyakake konsultasi rega detda, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, kalebu pabrikan detda sing apik banget ing China, ngenteni sampeyan tuku pabrik detda akeh. 1. Formula Molecular: C11H18N2 2. Bobot Molekuler: 178.283.CAS Ora: 68479-98-14. Spesifikasi: a) Penampilan : Cairan transparan kuning-kuning) Kemurnian : 98% min kanthi Konten GCSpecific ing antarane 98%: 3,5- diethyl toluene - 2,4 - diamine: 75.5-81.0% 3,5-diethyl toluene - 2,6 - diamine: 18.0-20.0% c) Konten amina Alkyl liyane: ...
  • Diethyl Methyl Toluene Diamine

    Diethyl Methyl Toluene Diamine

    Katrangan: Diethyl Methyl Toluene Diamine umume nggunakake rantaididiamine lan agen obat kalebu diamin aromatik kayata MOCA lan DETDA, uga amina sekunder alifatik lan amina sekunder alifatik sing ngemot cincin aromatik. Dhiam utama Alifatik duwe kegiyatan sing dhuwur banget lan umume ora digunakake minangka agen penghubung silang kanggo sistem isokyanat aromatik, mung digunakake sethithik kanggo nyemprotake poliurea. Penyambung rantai amina sekunder duwe kegiatan sing kurang lan bisa ...