Retardant Flame Fosfat

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Tributoxy Ethyl Phosphate

    Tributoxy Etil Fosfat

    Nyedhiyakake konsultasi rega tributoxy etil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil fosfat tributoksi sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 mbentuk pabrik. 1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Bobot Molekuler: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekuler: C18H39O7P5. Spesifikasi: Penampilan: Cairan transparan orlight-kuning tanpa warnaRefractiveIndex ...
  • Tris(2-chloroisopropyl) Phosphate

    Tris (2-chloroisopropyl) Fosfat

    Keterangan: Fosfat tris (2-kloropropil) minangka jinis aditif bobot molekul halogen fosfor tahan retardant kanthi efek tahan api sing apik, umume digunakake ing polivinil klorida, polistiren, resin fenolik, resin akrilik, karet. Lan tahan lapisan lapisan, uga digunakake ing busa empuk poliuretan, busa kaku lan produk plastik. Sampeyan uga plasticizer sing apik. Tris (2-kloropropil) fosfatis digunakake minangka aditif tahan fosfat halogenated retardant lan plasticizer, co ...
  • Triethyl Phosphate

    Fosfat Triethyl

    Nyedhiyakake konsultasi rega triethyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan triethyl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 78-40-0, etil fosfat, eter fosforat, dadi pabrike. 1. Sinonim: Etil Fosfat; TEP; Fosfat Ether2. Formula Molekuler: (CH3CH2O) 3PO 3. Bobot Molekuler: 182.164. No CAS.: 78-40-05. Spesifikasi: Rupa Cairan transparan Achromatic ...
  • Tris(2-chloroethyl) Phosphate

    Tris (2-chloroethyl) Fosfat

    Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat tris (2-chloroethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat tris (2-chloroethyl) ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 115-96-8, tris (β -chloroethyl) fosfat, tcep wujud pabrike. 1. Sinonim: TCEP, tris (β-chloroethyl) fosfat2. Formula Molekuler: C6H12CL3O4P3. Bobot Molekuler: 285.54. No CAS.: 115-96-85. Spesifikasi: Penampilan Tanpa Werna ...
  • Tricresyl Phosphate

    Fosfat Trisresil

    Keterangan: Tricresyl Fosfat minangka zat kimia kanthi formula molekul CH21H21O4P (CH3C6H4O) 3PO. Fosfat Tricresyl minangka cairan berminyak transparan tanpa warna kuning. Ora ana ambu, stabil, lan ora stabil. Nduweni ketahanan api plastik, resistensi minyak, isolasi listrik, lan proses gampang. Tricresyl Fosfat ora larut ing banyu lan larut ing pelarut organik kayata benzena, alkohol, eter, minyak sayur, minyak mineral. Iki ...
  • Tri-isobutyl Phosphate

    Fosfat Tri-isobutyl

    Keterangan: Triisobutyl fosfat minangka zat kimia kanthi formula molekul C12H27O4P. Titik didih: ~ 205 c (lit.) Kapadhetan: 0,965 g / ml ing 20 c (lit) Indeks réfraktif: n20 / D 1.420 Titik nyala: 150 ° C Tekanan uap: 0,0191mmHg ing 25 ° C Aplikasi: Tri-isobutyl Fosfat digunakake minangka tambahan tekstil, penetrant, pewarna tambahan, lsp. Triisobutyl fosfat digunakake kanggo agen defoaming lan penetrant. Digunakake sacara wiyar kanggo nyithak lan nyukur, nyithak tinta, konstruksi, aditif lapangan minyak, lsp. P ...
  • Isopropylated Triphenyl Phosphate

    Fosfat Triphenyl Isopropilat

    Katrangan: Isopropilasi Triphenyl Fosfat minangka zat kimia kanthi formula molekul C27H33O4P. IPPP35 minangka plesteris tahan api fosfat tanpa halogen lan ora bakal ngregeti lingkungan kaping pindho. Ing macem-macem fosfat iki, IPPP35 kalebu jinis kanthi viskositas moderat lan isi fosfor. Fosfat Triphenyl TheIsopropilasi ora ana warna lan transparan, sing nduweni kaluputan sing apik, lan bisa dadi tahan plastik lan plastisisasi. Isopropilasi Triphenyl Fosfat pl ...
  • Triaryl Phosphates Iospropylated

    Fosfat Triaryl Iospropylated

    Katrangan: Triaryl Fosfat Iospropylated minangka cairan transparasi lan kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi. Fosfat Triaryl Iospropylated kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi. Stabil ing suhu kamar, ngindhari iradiasi cahya. Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat triaryl, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan isoprenilasi fosfat triaryl sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku ...
  • Triaryl Isopropylated Phosphate

    Fosfat Isopropilasi Triaryl

    Keterangan: Fosfat Isopropilasi Triaryl, IPPP35 minangka cairan transparan kanthi ambune arum, viskositas 78-85 (20 ° C), titik flash 220 ° C, titik didih 235-255 ° C (4 mmHg), indeks bias 1.553-1.556 ( 25 ° C), larut ing benzena, alkohol, kelas eter. Iki minangka plesteran tahan api kanthi stabilitas hidrolitik sing apik, isolasi minyak lan listrik, resistensi nyandhang dhuwur lan sifat antibakteri. Umume digunakake ing PVC, polietilen, kulit gawean, ...
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    Katrangan: Formula molekul C18H15O3P. Fripite Tripthenyl ora ana warna, kuning pucet, lan cairan berminyak transparan ing ndhuwur suhu ruangan. Sampeyan ora larut ing banyu lan mambu sing ora enak. Iki minangka macem-macem antioksidan fosfor, agen chelating lan stabilizer ing produk PVC, lan penengah penting kanggo nyiapake fosit trialkyl. Fosfit Triphenyl uga minangka antioksidan tambahan kanthi kinerja apik, plastikisasi tahan api aditif lan antioksidan ...
  • Bulk Tris(chloroethylmethyl) Phosphate

    Tris Akeh (chloroethylmethyl) Fosfat

    Katrangan: Cairan berminyak kuning cahya. Krim rada. Iki larut ing pelarut organik kayata etanol, aseton, kloroform, karbon tetraklorida, lsp. Lan rada larut ing banyu. Aplikasi: Umume digunakake ing retardant semangat busa poliuretan lan plastisitas tahan api PVC, lsp. Digunakake kanthi akeh ing kain serat kimia lan selulosa asetat minangka tahan api, bisa ningkatake resistensi banyu, tahan adhem, lan properti antistatik saliyane bisa dipateni dhewe. Gener ...
  • TrischloroethylPhosphate

    TrischloroethylFosfat

    Keterangan: Fosfat tris (2-chloroethyl) uga dikenal minangka fosfat trichloroethyl, fosfat tris (2-chloroethyl), disingkat dadi TCEP, lan duwe formula struktural (Cl-CH2 – CH20) 3P = O lan bobot molekul 285,31. Kandungan klorin teoritis yaiku 37,3% lan kadar fosfor 10,8%. Cairan berminyak tanpa cahya utawa entheng kanthi tampilan krem ​​cahya lan kapadhetan relatif 1,426. Titik beku yaiku 64 ° C. Titik sing nggodhok yaiku 194 ~ C (1.33kPa). Indeks bias yaiku 1 ....