Fosfat Triethyl

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Triethyl


Detail Produk

Tag Produk

Nyedhiyakake konsultasi rega triethyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan triethyl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 78-40-0, etil fosfat, eter fosforat, dadi pabrike.

1. Sinonim: Etil Fosfat; TEP; Fosfat Ether2. Formula Molekuler: (CH3CH2O) 3PO 3. Bobot Molekuler: 182.164. No CAS.: 78-40-05. Spesifikasi

Penampilan Cairan transparan Achromatic
Assay% 99.5min
Nilai Asam (mgKOH / g) 0,05max
Asam (minangka H3PO4%) 0,01max
Indeks Refraktif (nD20) 1.4050 ~ 1.4070
Konten Fosfor% 17
Kandungan Banyu% 0.2max
Kapadhetan D2020 1.069 ~ 1.073

6. Sifat fisika lan kimia: Cairan transparan achromatic; titik lebur –56.5 ℃.; titik didih 215 ~ 216 ℃; titik lampu kilat 115,5 ℃; kerapatan relatif 1,0695 (20 ℃); indeks réfraktif (20 ℃) ​​1,4055. Kanthi larut ing banyu. Kanthi gampang larut ing pelarut organik etanol, etil eter, benzena lsp. 7. Aplikasi: Digunakake minangka tahan api, plastik saka busa kaku PUR lan termoset. Uga digunakake ing sintesis kimia.8. Packing: 200kgs / drum wesi; Wadah 1000kgs / IB; 20-23MTS / ISOTANK

Nyedhiyakake konsultasi rega triethyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, kalebu manufaktur lan pemasok triethyl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku triethyl fosfat akeh dadi pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita