Tri-isobutyl Fosfat-TIBP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • TIBP

    TIBP

    TRI-ISOBUTYL PHOSPHATE 1. Formula TIBPMolecular : C12H27O4P 2. CAS-NO. 126-71-6 3. Bobot molekul : 266.32 4. Spesifikasi : Rupa: Cairan warna-warni lan transparan Warna (APHA): 20 max Assay % WT: 99.0 min Gravitasi Khusus (20 ℃): 0.960-0.970 Kelembapan (%): 0,2 max Asam (mgKOH / g): 0,1 max Indeks Refraktif (n20 / D): 1.4190-1.4200 5. Aplikasi: Minangka pelarut sing kuat sing bisa digunakake minangka agen antifoam, ing cairan hidrolik, agen ekstraksi lan kanggo ...