Warta

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Pameran Pu China 2019

    Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd | Dianyari: 09 Oktober 2019 EXHIBITION PU CHINA 2019 dianakake tanggal 5-7 September 2019 ing Pusat Pameran Internasional Guangzhou, nganti rampung sukses. Kita nindakake akeh persiapan kanggo pameran, supaya bisa melu pameran kanthi lancar, ...
    Waca liyane
  • Pameran Lambang China 2019

    Pameran COINA CHINA 2019 Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd | Dianyari: 09 Jan 2020 Kita rawuh ing tanggal 18-20 NOVEMBER, 2019 SHANGHAI lan pengin komunikasi karo lan sinau saka kabeh pelanggan domestik lan manca lan kanca. Pengunjung saka kabeh jagad seneng kesempatan jaringan karo ...
    Waca liyane
  • Angin saka proteksi lingkungan, kayata watesan produksi ing mangsa panas, nyiksa banget industri kayata baja

    Angin saka proteksi lingkungan, kayata watesan produksi ing mangsa panas, nyiksa banget industri kayata baja, industri kimia, semen, aluminium elektrolitik, lan liya-liyane. Wong industri percaya yen pungkasan taun baja bakal dadi kerusuhan liyane, rega utawa ...
    Waca liyane
  • Gula mentah gawe kaget dhukungan tantangan domestik

    Gula putih Gula mentah gawe kaget tantangan dhukungan domestik Gula mentah fluktuasi rada wingi, didhukung dening pangarep-arep penurunan produksi gula Brasil. Kontrak utama nganti 14,77 sen pon lan mudhun dadi 14,54 sen saben pon. Rega penutupan pungkasan kontrak utama mundhak ...
    Waca liyane
  • Kekuwatan pendorong transformasi industri anyar lan upgrade

    Ing telung kuartal pertama, makro-ekonomi domestik wis apik, ora mung kanggo nggayuh tujuan pendaratan sing alus, nanging uga kanggo njaga kabijakan moneter sing apik lan kanggo ngetrapake kabeh kabijakan penyesuaian struktural, tingkat pertumbuhan PDB wis pulih . Data nuduhake yen ing Agustus ...
    Waca liyane