Fosit Triphenyl-TPPi

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Triphenyl Phosphite

    Fosfit Triphenyl

    1.Properti: Iki cair transparan tanpa warna utawa kuning cahya rasane foro phenol. Ora larut ing banyu lan gampang larut ing pelarut organik kayata alkohol, benzena eter, aseton lan liya-liyane. Bisa uga misahake fenol gratis yen ketemu kelembapan lan bisa nyerep ultraviolet. 2. No CAS.: 101-02-0 3. Spesifikasi (salaras karo standar Q / 321181 ZCH005-2001) Warna (Pt-Co): ≤50 Kapadhetan: 1.183-1.192 Indeks refraktif: 1.585-1.590 Titik solidifikasi ° C: 19-24 Oksida (Cl-%): ...