Etil Silicate

Halo, ayo konsultasi produk!
  • tetraethyl silicate

    tetraethyl silicate

    Nyedhiyakake konsultasi tetraethyl silicateprice, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil silikat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku silikat etil akeh minangka pabrik. Jeneng Produk Etil Silicate Sinonim tetraethyl silicate CAS NO. 78-10-4 Spesifikasi Indeks Kualitas Kelas-40 Kelas-32 Kelas-28 Katon Werna Cair transparan tanpa warna (APHA) 30 maks Kapadhetan 20 ° C (68 ° F) 1.05-1.07 0.97-1.0 0.934-0.936 Konten Silika kanthi w. ..