Fosfat Triphenyl-TPP

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Triphenyl Phosphate

    Fosfat Triphenyl

    Katrangan: Plastikisasi minangka jinis asisten bahan molekul sing akeh digunakake ing industri. Nambah bahan kaya iki kanggo ngolah plastik bisa nambah keluwesan lan gampang ngolah, nyuda daya tarik antar molekul polimer, yaiku kekuwatan van der Waals, saengga nambah mobilitas rantai molekul polimer, nyuda kristalitas rantai molekul polimer. Cairan stasion kromatografi gas (suhu operasi maksimal 175 ℃, diethil pelarut ...
  • Butylated Triphenyl Phosphate Ester

    Butylated Triphenyl Fosfat Ester

    Nyedhiyakake konsultasi rega ester triphenyl fosfat butilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrike ester fosfat triphenyl butylated apik ing China, ngenteni sampeyan tuku bpdp akeh, 56803-37-3, phosflex 71b dadi pabrik kasebut. 1. Komponen Kimia: Jeneng Kimia KelasI KelasII CASNO. T-butylphenyldiphenylphosphate 40-46% 35-40% 56803-37-3 Bis (t-butylphenyl) fenilfosfat 12-18% 25-30% 65652-41-7 Tri (t-butylphenyl) fosfat 1-3% 8-10 % 78 ...
  • Triphenyl Phosphoric Acid Ester

    Triphenyl Fosfat Asam Ester

    Katrangan: Kristal jarum putih. Luwih cilik maneh. Larut ing eter, benzena, kloroform, aseton, lan pelarut organik liyane, rada larut ing etanol, ora larut ing banyu. Ora bisa kobong. Aplikasi: 1. Umume digunakake minangka plastik tahan tahan api kanggo teknik plastik lan laminasi resin fenolik; 2. Digunakake minangka piranti empuk karet sintetis, bahan baku kanggo ngasilake fosfat trimethyl, lsp; 3. Digunakake minangka nitrocellulose lan selulosa asetat, plastik tahan ...