Triphenyl Fosfat Asam Ester

Halo, ayo konsultasi produk!

Triphenyl Fosfat Asam Ester


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Kristal jarum putih. Luwih cilik maneh. Larut ing eter, benzena, kloroform, aseton, lan pelarut organik liyane, rada larut ing etanol, ora larut ing banyu. Ora bisa kobong.

Aplikasi:

1. Iki umume digunakake minangka plastik tahan tahan api kanggo teknik plastik lan laminasi resin fenolik;

2. Digunakake minangka piranti empuk karet sintetis, bahan baku kanggo ngasilake fosfat trimethyl, lsp;

3. Digunakake minangka nitrocellulose lan cellulose acetate, plasticizer retardant retardant, solvent tahan geni, nitrocellulose lacquer, resin sintetis, ukuran ukuran kanggo kertas atap, lan camphor substitutes sajrone pabrik celluloid, lsp.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega triphenyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat triphenyl sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 115-86-6, ester asam fosfat triphenyl, mbentuk pabrik.

1 、 Sinonim: ester asam fosfat triphenyl; TPP2 、 Formula: (C6H5O) 3PO 3 weight Bobot molekul: 326 4 、 CAS NO.: 115-86-65 、 Spesifikasi Rupa: Flake solid PutihAssay: 99% min Gravitasi Spesifik (50 ℃): 1.185-1.202 Nilai Asam (mgKOH / g ): 0,07 maxFenol Phenol: 0,05% maxTitik Peleburan: 48,0 ℃ minColor Value (APHA): 50 maxWater Content: 0,1% max6 、 Aplikasi: Digunakake minangka tahan api ing resin selulosa, PVC, karet alami lan karet sintetis.7 、 Packing : 25KG / jaring tas kertas, panel foil ing palet, 12,5 ton / 20ft FCL Produk iki kargo mbebayani: UN3077, KELAS 9


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita