Fosfat Triphenyl

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Triphenyl


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Plastikisasi minangka jinis asisten bahan molekul sing akeh digunakake ing industri. Nambah bahan kaya iki kanggo ngolah plastik bisa nambah keluwesan lan gampang ngolah, nyuda daya tarik antar molekul polimer, yaiku kekuwatan van der Waals, saengga nambah mobilitas rantai molekul polimer, nyuda kristalitas rantai molekul polimer.

Cairan stasion kromatografi gas (suhu operasi maksimal 175 ℃, eter pelarut eter) nduweni selektivitas sing padha karo polietilen glikol lan bisa milih senyawa alkohol.

Fosfat Triphenyl minangka zat beracun kanthi gampang kobongan.

Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan sing adhem, berventilasi, garing lan disimpen kanthi kapisah saka oksidator.

Aplikasi:

Fosfat Triphenyl digunakake minangka plastik kanggo cairan stasioner kromatografi gas, selulosa lan plastik, lan minangka pengganti camphor ing celluloid.

Iki digunakake kanggo nambah plastisitas lan fluiditas plastik sajrone ngolah lan nyetak.

Iki digunakake minangka plastik kanggo nitrocellulose, serat asetat, polivinil klorida, lan plastik liyane.

Iki biasane digunakake minangka plesteran tahan api kanggo resin selulosa, resin vinil, karet alami, lan karet sintetis, lan uga bisa digunakake kanggo plastisitas plastik tahan plastik kaya teknik ester lan film, busa poliuretan kaku, resin fenolik, PPO, lsp.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega triphenyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat triphenyl sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 115-86-6, ester asam fosfat triphenyl, mbentuk pabrik.

1 、 Sinonim: ester asam fosfat triphenyl; TPP2 、 Formula: (C6H5O) 3PO 3 weight Bobot molekul: 326 4 、 CAS NO.: 115-86-65 、 Spesifikasi Rupa: Flake solid padatAssay: 99% min Gravity Spesifik (50 ℃): 1.185-1.202 Nilai Asam (mgKOH / g ): 0,07 maxFenol Phenol: 0,05% maxTitik Peleburan: 48,0 ℃ minColor Value (APHA): 50 maxWater Content: 0,1% max6 、 Packing : 25KG / jaring tas kertas, panel foil ing palet, 12,5 ton / 20ft FCL Produk iki kargo mbebayani : UN3077, KELAS 9


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita