Tributoxy Etil Fosfat

Halo, ayo konsultasi produk!

Tributoxy Etil Fosfat


Detail Produk

Tag Produk

Nyedhiyakake konsultasi rega tributoxy etil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil fosfat tributoksi sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 mbentuk pabrik.

1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Bobot Molekuler: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekuler: C18H39O7P5. Spesifik: Penampilan: Cairan transparan orlight-kuning tanpa warnaRefractiveIndex (25 ℃): 1.432-1.437FlashPoint ℃: 224SpesifikGravity (20/20 ℃): 1.017C.023Phosfor ± 0,5% AcidValue (mgKOH / g): 0,1maxColorIndex (APHA PT-CO): isi 50maxEBMB%: 3.0maxViscosity (20 ℃): 12mPasWaterContent%: 0,2% max6. Aplikasi: Produk iki digunakake ing aplikasi polesan lantai, ing adesif banyu, tinta, lapisan tembok lan cat ing macem-macem sistem resin. Ditondoi kanthi suhu sithik.7. Paket: 200kg / net drum net (16MTS / FCL) , 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK.

Nyedhiyakake konsultasi rega tributoxy etil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok fosfat etil fosfat tributoksi ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh tributoxy etil fosfat mbentuk pabrik kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita