Fosfat Isopropilasi Triaryl

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Isopropilasi Triaryl


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan :

Fosfat Isopropilasi Triaryl, IPPP35 minangka cairan transparan kanthi ambu sing arum, viskositas 78-85 (20 ° C), titik flash 220 ° C, titik didih 235-255 ° C (4 mmHg), indeks bias 1.553-1.556 (25 ° C), larut ing benzena, alkohol, kelas eter.

Iki minangka plesteran tahan api kanthi stabilitas hidrolitik sing apik, isolasi minyak lan listrik, resistensi nyandhang dhuwur lan sifat antibakteri. Umume digunakake ing PVC, poliethelin, kulit gawean, film, lan sheet. , sheet, belt conveyor, material lantai, kabel lan kabel, lan resin sintetik, plasticizer karet lan selulosa, tahan api; uga bisa digunakake minangka agen kontrol kontak bensin, pelumas pelumas agen tekanan anti-keausan lan aditif minyak hidrolik tahan api.

Penampilan: cairan transparan tanpa warna utawa kuning cahya

Viskositas (mpa25 ° C): 42-50

Gravitasi spesifik (20 ° C): 1,183

Konten fosfor (P%): 8,6

Nilai asam (mgKOH / g): 0,1

Kromatisitas (APHA): ≤50

Kelembapan: 0,1%

Aplikasi:

Fosfat Isopropilasi Triaryl dianjurake minangka tahan api kanggo PVC, polietilen, leatheroid, film, kabel, kawat listrik, poliuretan fleksibel, resin selulosa, lan karet sintetis. Iki uga digunakake minangka alat bantu tahan api kanggo resin teknik, kayata campuran PPO, polikarbonat lan campuran polikarbonat. Iki nduweni kinerja apik ing resistensi minyak, isolasi listrik, lan resistensi jamur.

Bahan iki uga digunakake ing produk ing ngisor iki: pelumas lan pelumas, produk lapisan, polimer, perekat lan sealant, obat fotokimia lan cairan hidrolik. Zat iki bisa diluncurake ing lingkungan saka panggunaan industri: rumus campuran, formula bahan, lan formula produksi artikel.

Fosfat Isopropilasi Triaryl diprodhuksi lan / utawa diimpor ing Wilayah Ekonomi Eropa ing 1 000 - 10 000 ton saben taun.

Bahan iki digunakake dening konsumen, ing artikel, dening para pekerja profesional (panggunaan nyebar), ing formulasi utawa pengepakan ulang, ing situs industri, lan manufaktur.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat isopropilat triaryl, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat isopropilat triaryl sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh ippp 65, reofos 65 dadi pabrike.

1. Sinonim: IPPP, fosfat Triaryl Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 65, fosfat Triaryl2. Bobot Molekuler: 3903. NO CAS.: 68937-41-74.Formula: C18H15 R3O4P5.Spesifikasi: Penampilan: Cairan transparan kuning tanpa warna utawa Gravitasi Spesifik (20/20 ℃): 1.15-1.19Nilai Acid (mgKOH / g): 0,2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxRefractive Index: 1.550- 1.556Vositas @ 25 ℃, cps: 64-75 Konten Fosfor%: 8.0min6. Paket: jaring drum 230kg / besi , 1150KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk iki kargo mbebayani: UN3082, KELAS 9

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat isopropilasi triaryl, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane produsen lan pemasok fosfat isopropilat triaryl ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat isopropilasi triaryl akeh dadi pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita