Fosfat Triphenyl Isopropilat

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Triphenyl Isopropilat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Fosfat Triphenyl Isopropilat minangka zat kimia kanthi formula molekul C27H33O4P.

IPPP35 minangka plesteris tahan api fosfat tanpa halogen lan ora bakal ngregeti lingkungan kaping pindho. Ing macem-macem fosfat iki, IPPP35 kalebu jinis kanthi viskositas moderat lan isi fosfor. Fosfat Triphenyl TheIsopropilasi ora ana warna lan transparan, sing nduweni kaluputan sing apik, lan bisa dadi tahan plastik lan plastisisasi. Fosfat Triphenyl Isopropilasi duwe peran saldo ing antarane retardant flame lan plasticizer. Iki uga bisa nggawe bahan olahan warna lan sifat fisik ora owah lan digunakake ing macem-macem bidang kayata PVC, resin serat, karet sintetis, minyak kompresi lan liya-liyane.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega triphenyl fosfat isopropilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan fosfat triphenyl isopropilat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku ippp akeh 35, kronitex 100, fosfat triaryl, reofos 35 dadi pabrike.

1. Sinonim: IPPP, fosfat Triaryl Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 35, fosfat Triaryl2. Bobot molekul: 3903. NO CAS.: 68937-41-74. Formula: C18H15 R3O4P5. Spesifikasi: Tampilan: Cairan transparan kuning tanpa cahya lan gravitasi spesifik (25/25 ℃): 1,183 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxVisositas @ 25 ℃, cps: 35-50 Konten Konten: 8.6% 6. Aplikasi: Apa disaranake minangka tahan api kanggo PVC, polietilen, leatheroid, film, kabel, kabel listrik, poliuretan fleksibel, resin cullulosic, lan karet sintetis. Iki uga digunakake minangka alat pamrosesan retardant api kanggo resin teknik, kayata campuran PPO, polikarbonat lan campuran polikarbonat. Iki nduweni kinerja apik ing resistensi minyak, isolasi listrik lan resistensi jamur. 7. Paket: 200kg / net drum net (16MTS / FCL), 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk iki minangka kargo mbebayani: UN3082, CLASS 9

Nyedhiyakake konsultasi rega triphenyl fosfat isopropilasi, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok fosfat ishetrofilasi isopropilat ing Tiongkok, ngenteni sampeyan tuku fosfat triphenyl isopropilasi akeh sing dadi pabrike.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita