Fosfat Trisresil

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Trisresil


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Tricresyl Fosfat minangka zat kimia kanthi formula molekul CH21H21O4P (CH3C6H4O) 3PO.

Fosfat Tricresyl minangka cairan berminyak transparan tanpa warna kuning. Ora ana ambu, stabil, lan ora stabil. Nduweni ketahanan api plastik, resistensi minyak, isolasi listrik, lan proses gampang. Tricresyl Fosfat ora larut ing banyu lan larut ing pelarut organik kayata benzena, alkohol, eter, minyak sayur, minyak mineral. Produk iki minangka plasticizer penting kanggo resin vinil lan nitrocellulose. Iki digunakake ing cat kanggo nambah keluwesan film cat. Iki nduweni kompatibilitas sing apik banget yaiku karet sintetis, polivinil klorida, poliester, poliolefin lan alus. Tahan api kanggo busa poliuretan. Tricresyl Fosfat bisa menehi polimer resistensi nyandhang sing apik, tahan cuaca, resistensi jamur, resistensi radiasi, lan sifat listrik. Uga bisa digunakake minangka aditif bensin, aditif pelumas, lan minyak hidrolik. Tricresyl Fosfat ditambah kanthi proses anyar lan kalebu produk sing ramah lingkungan. Sejatine ora ana "telung sampah" ing proses produksi, lan produke keracunan kurang.

Aplikasi:

Tricresyl Fosfat umume kalebu plastik lan tahan tahan api sing apik. Ndhukung resistensi jamur, tahan aus, lan volatilitas sing kurang, lan kinerja listrik sing apik. Umume digunakake kanggo bahan kabel PVC; Kulit gawean; Sabuk obah; Piring tipis; Bahan lantai, lsp. Uga bisa digunakake kanggo neoprene, digunakake minangka plastik lan pengawet ing serat viscose. Produk kasebut beracun, duweni efek beracun ing sistem saraf pusat, lan ora bisa digunakake kanggo bahan kemasan panganan lan obat-obatan. Puting susu; Dolanan bocah lsp

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega tricresyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, kalebu pabrikan fosfat trisresil sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku massal 1330-78-5, tcp dadi pabrike.

1 、 Formula : (CH3C6H4O) 3PO 2 weight Bobot molekul : 368 3 、 CAS NO. 1330-78-54、Spesifikasi Metode PenampilanCair CairanFlash point : 225 ℃ minAcid Value (mgKOH / g) : 0,1 maxFree Phenol : 0,1% Nilai maxColor (APHA): 80 max Konten Kandungan : 0,1% gravitasi maksimal (20 ℃): 1.16-1.185 、 Aplikasi : Gunakake kanggo nambah resistensi lenga minyak pelumasan, tahan api ing PVC, polietilen, sabuk conveyor, karet sintetis utawa karet alami , kabel, lsp.6 、 Packing : 230KG / drum baja , 18.4 ton / FCL。Produk iki mbebayani: UN 2574, Kelas: 6.1

Nyedhiyakake konsultasi rega trisresil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok fosfat trisresil sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh fosfat trisresil dadi pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita