Fosfat Tri-isobutyl

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Tri-isobutyl


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Triisobutyl fosfat minangka zat kimia kanthi formula molekul C12H27O4P.

Titik didih: ~ 205 c (surem)

Kapadhetan: 0,965 g / ml ing 20 c (lit)

Indeks refraktif: n20 / D 1.420

Titik flash: 150 ° C

Tekanan uap: 0,0191mmHg ing 25 ° C

Aplikasi:

Fosfat Tri-isobutil digunakake minangka tambahan tekstil, penetrant, tambahan pewarna, lsp.

Triisobutyl fosfat digunakake kanggo agen defoaming lan penetrant. Digunakake kanthi akeh kanggo nyithak lan nyukur, nyithak tinta, konstruksi, aditif minyak, lsp.

Nyedhiyakake konsultasi rega tri-isobutyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan tri-isobutyl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 126-71-6, tibp dadi pabrike.

1. Formula molekul : C12H27O4P 2. CAS-NO.:126-71-63. Bobot molekul : 266.324. Spesifikasi : Penampilan: Werna cair tanpa warna lan transparan (APHA): 20 maxAssay % WT: 99.0 min Gravitasi Spesifik (20 ℃): 0.960-0.970 Kelembapan (%): 0,2 maxAcidity (mgKOH / g): 0,1 maxRefractive Index (n20 / D) : 1.4190-1.42005. Aplikasi: Iki minangka pelarut sing kuat lan populer sing bisa digunakake minangka agen antifoam, ing cairan hidrolik, agen ekstraksi lan kanggo produksi plastik. Bidang aplikasi liyane kalebu aditif beton, lem lan perekat, lan cairan ngebur.6. Packing: 200kgs / net drum drum (16tons / FCL); 1000kgs / IBC (18tons / FCL); 20-23tons / Isotank.

Nyedhiyakake konsultasi rega tri-isobutyl fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok fosfat tri-isobutil ing China, ngenteni sampeyan tuku pabrik fosfat tri-isobutil akeh sing dadi pabrike.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita