Fosfat Triaryl Iospropylated

Halo, ayo konsultasi produk!

Fosfat Triaryl Iospropylated


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Fosfat Triaryl Iospropylated minangka cairan transparasi lan kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi.

Fosfat Triaryl Iospropylated kudu disimpen ing papan sing adhem, garing lan berventilasi. Stabil ing suhu kamar, ngindhari iradiasi cahya.

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat triaril fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane manufaktur fosfat triaryl fosfat sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku akeh 68937-41-7, ippp 50, reofos 50 sing dadi pabrike.

1. Sinonim: IPPP, fosfat Triaryl Iospropylated, Kronitex 100, Reofos 50, fosfat Triaryl2. Bobot molekul: 3903. NO CAS.: 68937-41-74. Formula: C18H15 R3O4P5. Spesifikasi: Tampilan: Cairan transparan kuning tanpa cahya utawa gravitasi spesifik (20/20 ℃): 1.166-1.185 Nilai Asam (mgKOH / g): 0,2 maxColor Index (APHA Pt-Co): 80 maxViscosity @ 25 ℃, cps: 50-64 Konten Fosfor: 8.1% min6. Aplikasi: Disaranake minangka tahan api kanggo PVC, poliethelin, leatheroid, film, kabel, kabel listrik, poliuretan fleksibel, resin selulosa, lan karet sintetis. Iki uga digunakake minangka alat bantu tahan api kanggo resin teknik, kayata campuran PPO, polikarbonat lan campuran polikarbonat. Iki nduweni kinerja apik ing resistensi minyak, isolasi listrik, lan resistensi jamur.7. Paket: 230kg / net drum net (18.4MTS / FCL), 1150KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK. Produk iki minangka kargo mbebayani: UN3082 , KELAS 9

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat fosfat fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok iosipropilid triosil fosfat ing Tiongkok, ngenteni sampeyan tuku fosfat triosil fosfat akeh dadi pabrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita