Tris (2-butoxyethyl) Fosfat

Halo, ayo konsultasi produk!

Tris (2-butoxyethyl) Fosfat


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Produk iki minangka plasticizer tahan api. Umume digunakake kanggo tahan api lan nggawe plastik karet poliuretan, selulosa, alkohol polivinil, lsp. Iki nduweni karakteristik suhu sithik. Plastikizer tbep digunakake minangka plesteran tahan api lan sepindah proses karet, selulosa, lan resin. Dianjurake kanggo karet akrilonitril, selulosa asetat, resin epoksi, etil selulosa, polivinil asetat lan termoplastik, lan poliuretan thermosetting.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega tributoxy etil fosfat, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan etil fosfat tributoksi sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat, tbep, kp-140, 78-51 -3 mbentuk pabrik.

1. Sinonim: TBEP, Tris (2-butoxyethyl) fosfat2. Bobot Molekuler: 398.483. NO CAS.: 78-51-34. Formula Molekuler: C18H39O7P5. Spesifik: Penampilan: Indeks cairan cair transparan orlight-kuning transparan (25 ℃): 1.432-1.437FlashPoint ℃: 224 gravitasi spesifik (20/20 ℃): 1.017-1.023phosfor isi: 7,8 ± 0,5% nilai asam (mgKOH / g): 0,1maxColorIndex (APHA PT-CO): isi 50maxEBMB%: 3.0maxViscositas (20 ℃): 12m isi banyu%: 0,2% maksimal. Aplikasi: Produk iki digunakake ing aplikasi polesan lantai, ing perekat banyu, tinta, lapisan tembok lan cat ing macem-macem sistem resin. Ditondoi kanthi suhu sithik.7. Paket: 200kg / net drum net (16MTS / FCL) , 1000KG / IB CONTAINER, 20-23MTS / ISOTANK.

Nyedhiyakake konsultasi rega fosfat tris (2-butoxyethyl), Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane manufaktur lan pemasok fosfat tris (2-butoxyethyl) ing China, ngenteni sampeyan tuku fosfat tris (2-butoxyethyl) fosfat mbentuk pabrike.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita