9-ANTHRALDEHYDE

Halo, ayo konsultasi produk!

9-ANTHRALDEHYDE


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

9-ANTHRALDEHYDE minangka bahan kimia. Bakal bosok nalika kena cahya lan dioksidasi dening chromic oxide kanggo menehi satus awakenings.

yaiku kristal kuning. Titik lebur 9-ANTHRALDEHYDE yaiku 104-105 ℃.

Bahan baku: fosfor kuning, klorin cair. Pewarna produk, obat-obatan, lan penengah liyane.

Leleh 218 ° C, umob 354 ° C. Ora larut ing banyu, nanging larut ing sebagian besar pelarut organik kayata karbon disulfida, alkohol, benzena, kloroform, lan naphthalene hidrogen. Struktur molekul 9-ANTHRALDEHYDE kasusun saka telung cincin benzene sisih-sisih (formula CnH2n-18), yaiku bahan induk saka pirang-pirang pewarna lan pigmen sing akeh. Iki digunakake minangka penengah kanggo pewarna, pigmen, obat-obatan, lan senyawa organik liyane.

Parameter:

Nyedhiyakake konsultasi rega 9-anthraldehyde, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan 9-anthraldehida sing apik ing China, ngenteni sampeyan tuku pabrik 9-anthraldehida akeh.

1. Sinonim: Antrasena-9-Carboxaldehida2. Formula Molekuler: C15H10O3. Bobot Molekuler: 206.244. No CAS.: 642-31-95. Spesifikasi:

Barang

Indeks

Penampilan

Yellowcrystallinepowder

Assay%

98.5 menit

MeltingPoint ℃

102 ~ 105

LossonDrying%

1max

6. Aplikasi: Digunakake minangka penengah zat warna lan obat-obatan dll. 7. Paket: drum karton plastik 25kgs / batin; Pangukuran: 430 × 570mm

Nyedhiyakake konsultasi rega 9-anthraldehyde, Zhangjiagang Fortune Chemical Co., Ltd, ing antarane pabrikan lan pemasok 9-anthraldehyde ing China, ngenteni sampeyan tuku pabrik 9-anthraldehyde akeh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita